2016-02-16 09:03:18• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Különösen óvatosnak kell lennie

Napi horoszkóp február 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold az Ikrek jegyében jár, ez jót tesz önnek. Most végre tisztán látja a lehetőségeit és a korlátait is, objektíven tudja szemlélni az életét. Sok fontos kérdéssel dűlőre juthat ma. Este találkozzon a barátaival, kapcsolódjon ki!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Ez a Holdállás javítja a tanulási képességét, segít önnek abban, hogy hasznos információkhoz jusson. Most könnyen alkalmazkodik az új elvárásokhoz is.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Ma szeretne egy kicsit visszavonulni, egyedül lenni. Ha teheti, menjen haza korábban a munkahelyéről. Szép, meghitt estét tölthet együtt a párjával!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold az Ikrek jegyéből indul. Kedvező a mai nap arra, hogy összeszedje magát és rendezze a gondolatait. A feladataival gyorsan halad, nem zavarja senki a munkában. Délután tegyen egy nagy sétát a parkban, legyen egy kicsit egyedül!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold az Ikrek jegyében áll. Ma ne foglalkozzon komoly elintéznivalókkal, ne hozzon hosszú távú döntéseket, ezeket halassza máskorra. Este tisztázhat néhány fontos kérdést a párjával.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ne engedje, hogy túljárjanak az eszén! A bolygóállások azt jelzik, hogy most túlságosan naiv lehet, és ezt mások kihasználhatják. Legyen óvatos, ellenőrizzen mindent többször, főleg ha pénzügyekről van szó… Ha valamit nem ért, kérjen tanácsot az ismerőseitől, barátaitól!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold az Ikrek jegyében áll, de szemben van a Szaturnusszal. Hamar elfáradhat, és nincs elég lendülete. Csak negatív gondolatok járnak a fejében, feleslegesen aggodalmaskodik. Menjen korán aludni, ezzel teheti a legjobbat a szervezetének.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Ma hiányzik önből a hajtóerő, az energia. Nehezen telik a nap a munkahelyén, és csak gyűlnek az újabb és újabb intéznivalók… Vegyen egy nagy levegőt, és próbálja összeszedni magát! Délután már jobb lesz a hangulata.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Olyan helyzetbe kerül, amelyben különösen óvatosnak kell lennie. Ne higgyen el mindent, amit hall, és ön se mondjon olyasmit, amiben nem biztos. Maradjon ki a rosszindulatú pletykálásból! Az estét töltse békében, és nyugodjon meg.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold az Ikrek jegyéből indul. Ez a bolygóállás hajlamosítja önt arra, hogy figyelmetlenné, könnyelművé váljon, és hibákat kövessen el. Az egyetlen védekezés ez ellen, ha mindent többször ellenőriz.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Ma nehezen koncentrál a munkájára. Ügyeljen a részletekre akkor is, ha untatja a feladat. Lelkileg sincsen jó passzban, beszélje meg a problémáit a párjával!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Ma többen is tanácsért fordulnak önhöz, segítsen nekik, ám figyeljen, nehogy közben ön ússzon el a feladataival. Végezze nagyon figyelmesen a munkát, akkor remélhetőleg nem fog hibázni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: